Skip to content
מבצע ערכה ספר וקורסים

קריאת קלפי טארוט – מסר לשבוע 19.7.25 – 13.7.25

להתחיל שבוע חדש עם משהו קצת אופטימי.
לכל אחד יש דרך מיוחדת להיות קשוב לנתיב שלו – יש אנשים שעושים מדיטציה, יש שמוצאים מקום שקט להתבודד עם המחשבות. המסר השבועי הוא דרך נהדרת לקחת רגע שקט כדי להתכונן לשבוע חדש – להבין את ההווה ולהיות מוכנים לבאות, עם קצת עזרה מהקלפים.
בכל קלף יש מסר עיקרי אך גם כמה מאפיינים נוספים, ולכן כדאי לכם לבדוק איפה הקלף נוגע בכם באופן אישי השבוע. קלף זהה יכול לדבר אל עשרה אנשים שונים מכיוונים שונים לגמרי, וזה כל היופי.

1. התבוננו בשלושת קלפי הטארוט ההפוכים שלפניכם ובחרו את הקלף ש"מרגיש" לכם הכי נכון

בחרו את הקלף שמושך אתכם, גם שאינכם יכולים להסביר מדוע. אתם מוזמנים לחשוב על נושא מסוים שמעסיק אתכם, או פשוט לבקש מסר לשבוע הקרוב.

2. קראו את פירוש הקלף שבחרתם

אחרי שבחרתם, גללו קצת למטה לראות את הקלפים של השבוע ולקרוא את פירוש הקלף שבחרתם והמסר שלו לשבוע הזה.

למסר השבועי רקע עץ כהה

חיזרו לכאן ביום ראשון הבא לראות פריסה חדשה של קלפים (אם כי ייתכן ויהיו קלפים שיחזרו שוב).

הרעיון מצא חן בעיניכם? אתם מוזמנים לשתף ולהזמין חברים לקבל מסר (גם להם מגיע)!
מדוע כדאי לשתף, להגיב או לעשות לייק? כיוון שכך תראו לפייסבוק שהתכנים שלי מעניינים אתכם, וכך יגדלו הסיכויים שבפעם הבאה שאפרסם את המסר השבועי – פייסבוק יחשוף בפניכם את הפוסט.
סוף שבוע נפלא ושבת שלום 🙂

אגב, חוץ מהמסרים השבועיים, אפשר לעשות גם קריאת קלפי טארוט ממוחשבת לשאלה ספציפית שיש לכם כרגע.
אל קריאת קלפי טארוט הממוחשבת »


המסר לשבוע הזה:

קלף 1: ארבעה מטבעות – היצמדות לקיים עקב תחושת איום מדומה

משהו מעיק עלינו ומאיים על שלוותנו, ואנו חשים כי הקרקע תחתינו אינה יציבה. התחושות הללו מערערות את הביטחון שלנו, ואנו חווים חוסר אונים, קנאה והיצמדות לידוע והמוכר. אנו נוטים להגיב בהתבצרות וברכושנות, אולם תגובות אלו מובילות אותנו לכיוון לא נכון.

השבוע עליכם, ראשית כל, לפתח מודעות למצבכם ולהבין שהתחושה שלכם, כשמה כן היא – רק תחושה. ייתכן מאוד שהמציאות שונה מאוד מהדרך בה מפרשים אותה. ישנן כמה דרכים להתמודד עם תחושות: לשוחח עליהן, לפרוק אותן ולהתמודד עם המציאות "האמתית". שיחה, תקשורת ואינטראקציה נכונה הם חלק מהשיעור החשוב של קלפי הארבע. בנוסף, נסו להפוך את הקערה על-פיה ולשנות את תחושת האיום המדומה למוטיבציה אמתית לשיפור הישגים. זה השבוע להעלות הילוך, להשקיע יותר בדברים החשובים לכם, ובעיקר להימנע מקפיצה למסקנות בטרם עת.

לקריאה מורחבת:
על קלף ארבעה מטבעות »
מאמר מורחב על קלף ארבעה מטבעות »


קלף 2: גלגל המזל – לקחת את הגורל בידיים

גלגל המזל כשמו כן הוא, מחזורי ומעגלי. הוא מייצג את המעגלים בחיינו, את הנקודות אליהן אנו חוזרים שוב ושוב משום שבהן עלינו להפיק לקחים. לפי חוקי היקום החיים אינם אקראיים, דברים קורים לנו כי משהו בתוכנו גורם לכך. עלינו לקחת שליטה על חיינו, להבין מה גורם לקושי וליצור תיקון פנימי שיתממש במציאות. השבוע קלף זה קורא לכם ליטול שליטה על המתרחש בחייכם, להבין את הכוחות הפועלים עליכם ולעצור את הסחרור. זהו שבוע שבו צריך לחכות לפני שמגיבים, לחשוב רגע כשמתעורר מצב הדורש פעולה או שואב אתכם למערבולת של התרחשויות. צורת הגלגל היא גם צורה של הגה, ואולי זה הזמן ליטול את ההגה בידיים. גלגל המזל מזכיר לכם שכשאתם למטה, אתם בעצם בדרככם למעלה, ולכן אל לכם להתרגש כל כך כשהדברים משתבשים.

לקריאה מורחבת:
על קלף גלגל המזל »
מאמר מורחב על קלף גלגל המזל »


קלף 3: ארבע חרבות – להחליט שלא להחליט 

זהו קלף שעוסק בהפוגה, במנוחה או בהפסקה, והוא מעיד על כך שנושא מסוים בחייכם נמצא כעת במצב של המתנה או קיפאון, ולא בכדי: המצב עוד לא בשל להחלטה, עוד אין מוכנות לפעולה או לנקיטת צעד ברור. ייתכן שכבר מאוד בוער לכם "לסגור עניין", להחליט לכאן או לכאן, אבל עוד לא הגיעה העת לכך. זה עוד לא הזמן.

עצת הקלף היא להמתין לזמן נכון יותר, לזמן מתאים יותר לפעולה, לקחת אוויר ולהסכים להיות במקום בו אין בהירות מוחלטת. זה לא תמיד קל, אך זהו שיעור חשוב. השבוע אל תחפזו להחלטות או לתגובות נמהרות. לא תמיד כל הפרטים מצויים בידכם. נסו להחזיק מעמד עוד קצת, להניח לדברים ופשוט לכוון את האנרגיה והמרץ למקומות אחרים שמקדמים אתכם באופן ברור קדימה.

לקריאה מורחבת:
על קלף ארבע חרבות »
מאמר מורחב על קלף ארבע חרבות »

לקבלת מסר יומי (באינסטגרם שלנו) לחצו כאן >

אנו מקווים כי המסר השבועי שלנו תרם לידע שלכן ושלכם.
זה רק קצה הקרחון, רוצים להבין את הקלפים לעומק ולקרוא טארוט בעצמכם? 
בואו לקרוא על קורס טארוט ולקבל פרטים נוספים

17 thoughts on “קריאת קלפי טארוט – מסר לשבוע 19.7.25 – 13.7.25”

  1. שלום שגיא,
    תודה על הלמידה ועל התובנה שקבלתי מההסבר שלך לקלף מס' 2.
    המשך להאיר מידיעותיך הרוחניות לעולם.

  2. שלופ שגיא,
    תודה על הלמידה ועל התובנה שקבלתי מההסבר שלך לקלף מס' 2.
    המשך להאיר מידיעותיך הרוחניות לעולם.

  3. היי שגיא
    אני בוחרת בקלף 2 בעזרת ה נשמע בשורות טובות אמן,
    שבת ש
    לום

  4. שבוע שעבר בחרתי קלף אחד שהיה מלכת המטבעות, והשבוע 3. מדהים.
    תודה:)

  5. שאתנהג לעצמי במחשבות שלי ובהתייחסות למחשבות שלי בצורה הכי יפה שאפשר, ובכל היחס שלי אל עצמי.

  6. היי שגיא וכולם 🙂
    בחרתי במספר 2 כמסר שבועי איך להעצים את הרכות החמלה והאהבה שלי לעצמי. לטובתי הנעלה ביותר
    מבורא הכול אני מבקש את המסר ואז מההדרכה האישית שלי והקלפים.
    תודה הראלי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *